Illene ez a auto egy 25 eves srachoz?
Sajat penzembol vennem meg nem a szuleim penzebol! Mit gondoltok az autorol? Elso autom lenne!
Én nem venném - főleg nem ennyiért.
Úgy mondom, hogy nem a levegőbe beszélek, egy 530D kombink (is) van. Amíg minden oké vele addig egy nagy élmény, iszonyat kényelmes és nagyon oké vele minden, de bármilyen hiba nagyon mélyen zsebbenyúlós.
Az első 250e km-t mi is nagyon élveztük, mert addig minden oké volt. Utána jöttek a szervízek, akkor már nem volt olyan vicces turbót felújítani, szívósort cserélni, magasnyomású pumpát felújítani... Lassan a porlasztók is cserére érnek.
Ilyen autót csak újonnan vagy fiatalon, kevés km-el szabad megvenni.
Én is inkább új autót vennék ennyi pénzből. Vagy ha nem is vadi újat, akkor maximum egy 2-3 éveset. Mondjuk egy 7-es Golfot, vagy Golf Variantot. Vagy 2 literes dízel, vagy 1.4-es TSI motorral. Ezek viszonylag jól mennek, fogyasztásban takarékosabbak. Persze nem BMW-k, de én nekem tökéletesen elég lenne. Ha mindenképpen nagy autót szeretnél, akkor még érdemes elgondolkodni a Skoda Octavian. Pl:
1, [link]
2, [link] lehet BMW után neked nem fog bejönni, de nekem mondjuk ez is tetszik.
Nem megyek bele az anyagiakba, vagy hogy parasztbunkók járnak ilyennel meg a hasonó sztereotípiákkal. Hanem a másik oldalról nézem a dolgokat.
Sokat mozgok fiatalok, 18-25-27 évesek körében, és azt kell hogy mondjam, hogy überkirály lennél ezzel az autóval. És ezt most nem szivatásból mondom. Főleg ha a többieknek egyszerűbb autójuk van, vagy nincs is. És a huszonéves csajok is teszik az álszentet hogy őket nem érdekli semmilyen autó meg az anyagiak, de azért egy esti kiruccanásnál úgyis beülnek melléd, és összepisili majd magát az összes csaj mikor lepadlózod az 530-ast, akkorát tol ez az autó. Igen, még a legintelligensebb csaj is. Szóval ja, illik hozzád, elég fiatalos autó szerintem.
"Szóval ja, illik hozzád"
Nem is ismered a kérdezőt. Vagy igen...?
ma 14:10
Tudod akinek van pénze, általában azért van mert tudja miként ne szórja ész nélkül.
Nem mellesleg, az emberek 99%-át nem is zavarja egyáltalán a dízel, nem mellesleg a hangszigetelés miatt úgy se sok jut be egy modern kocsi esetében.
Új BMW eladások Bő 80-a dízel, de van olyan tipus ahol bőven 90% felett van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!