Az oktató nem engedi, hogy a dieseles autóval gázfröccsel induljak. Így egy piros lámpánál egy élet, mire elindulok, anyázik mögöttem mindenki. Mennyi idő am alapesetben, óraszámilag, mire Pesten levizsgázik vki?
Figyelt kérdés
Tényleg csak így lehet elindulni egy dieseles kocsival? Az oktatot kerdeztem, de mindig csak annyit mond, h majd ő azt tudja. Nekünk benzines autóink vannak, ilyenről senki nem hallott. Valaki esetleg tudja, mi emögött a koncepció? Mert sztem vizsgán tuti bukó, h vagy 10 15 mpig tart, mire elérek egy normál sebességet, ráadásul Pestről van szó, tehát alapból nagyon para sztem a vezetés, és ez egy újabb hibalehetőség a sok másik mellé. És ha gyorsabban engedem fel a kuplungot, lefulladok.2016. máj. 16. 00:12
11/11 anonim válasza:
jah, hozzáteszem, hogy dízel autóm van. Max parkolásnál szokott jól jönni, hogy nem kell gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!