Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lehet-e tudatosan, atmenetileg...

Lehet-e tudatosan, atmenetileg csokkenteni az auto teljesitmenyet?

Figyelt kérdés

Tervezem megvenni az elso autom, amire kb 600-800ezret szanok.

Erdekel a tema, ezert olyan elso autot szeretnek venni, ami evekig(4-5evig) jo lesz majd es ha mar van tapasztalatom akkor is lesz benne modolasi potencia.(nem, nem egybol a motorhoz nyulni, jo a gyari fek tipusu modolast akarok...)

Nezegettem a piacot, mi jonne ki ebbol a penzbol, ami ugy tetszene es ezek jottek szoba(az autok tetszesem szerinti sorrendben vannak):

- Mitsubishi Colt 1.8 16v DOHC

- Honda Civic 1.6 VTI

- Suzuki Swift 1.3 GTI

- Toyota Corolla 1.6 GTI Twin cam

Relative megbizhato vagyok, de ebben az esetben nem vagyok biztos magamban, hogy tudom-e magamat kordaban tartani, eleg fiatal vagyok, nem kell szepiteni. 1-2 evig szeretnem megoldani, hogy az auto teljesitmenye le legyen csokketve, amig szerzek rutint, aztan pedig visszaalakitani a gyari allapotara.

Ez mennyire kivitelezheto??

Miket kene hozza cserelnem az auton(motorjan)??

Koszonom elore is az ertelmes valaszokat, legyen szep napod!

2016. máj. 15. 12:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
74%
Nem számít a teljesítmény. 60 lóval is ki lehet sodródni, meg telibeverni a szembejövőt egy böszme előzéssel. Ezek a kocsik jól mennek, de nem kell azért félni tőlük. Kis fordulaton békés jószágok, de jó ha ott a tartalék vissza 2 vagy 3ba lehet kiugrani, és hamar letudni az előzést, vagy egy sávváltást az autópályán.
2016. máj. 15. 19:45
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha tudod, hogy nem tudod megállni akkor kocsiba se ülj.
2016. máj. 15. 20:55
 13/13 anonim ***** válasza:
A Trabant 26 LE volt és lehetett vele relative gyorsan menni.
2016. máj. 16. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!