Ha AM kategóriára vizsgázok robogóval akkor nem vezethetek váltós motort?
Tudom, hogy ez már sokszor volt, de amiket én láttam az 2009-től 12-ig terjedt, és ott egyik azt mondta, hogy igen a másik azt, hogy nem. :D
Előre is köszönöm a válaszokat. :D
simson is váltós motor mégis vezetheted AM jogsival.
Meg miért ne vezethetnéd?
Mi köze van a váltónak ahhoz, hogy mit vezethetsz?
Annyi, hogy legfeljebb 50cm3-s lehet és kész.
Ez a kérdés már sokadszor kerül kiírásra, pont így, szó szerint..
Magyarországon nincs korlátozva az automata/kézi/láb váltó kivéve, ha sérült embernek az orvos beíratja a jogsijába az automata autót...de az speciális, csak orvosi papírral...
rád nem vonatkozik..
sok ember vezet felváltva automatát, kézit, stb...ez vonatkozik a kismocikra, nagyokra egyaránt...
ez a hülye rémhír állandóan életben van, és mindig akad balek aki beszopja..
A1, A2, és A korlátlan esetében, ha automata motorral teszed le a jogosítványt, akkor meg lesz jelölve, hogy te csak automata A1-A2-A járművet vezethetsz.
Ez így van B jogsinál is.
AM-nél nem számít.
Ti mi a francról beszéltek??
Ha automata váltóssal vizsgázol akkor bele lesz írva a jogsidba, akivel vizsgáztam ő is automatával ment és rajta is van a jogsiján. Rendőr meg nem idióta, látja hogyja van rajta váltó meg kuplung, de igazából leszarják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!