Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megéri egy opel f astra...

Megéri egy opel f astra lecserélni egy kia picantóra?

Figyelt kérdés

üdv

van egy opel f astram 1.4 se 82le és gondolkozom egy cserén de a kia piactó az ami tetszik elvileg megbízhatók és kényelmesek igazából csak kivüröl láttam még ilyen autót ha tud valaki véleményt írni róluk azt meg köszönném illetve megéri-e lecserélni?

2016. máj. 13. 18:52
 1/4 anonim ***** válasza:
19%

Talán belülről kisebb, mint az Astra, de ülj bele és próbáld ki. Ha tetszik, vedd meg. Érdemes lecserélni, már csak a kora miatt is. Azért a Kia mégis csak újabb autó.

Vélemény: kicsi a csomagtartója, meg persze nem túl fürge, viszont nem fogyaszt sokat. Ha már Kiát vennék, akkor én Kia Rio-t vennék, szerintem nagyobb és jobban is néz ki. De érdemes körülnézni más márkák terén is, csak tisztázni kell, mennyit szánsz rá. VW Golf IV is jó lehet, vagy Honda Civic.

2016. máj. 13. 20:31
 2/4 anonim ***** válasza:
38%

Véleményt meg találsz rengeteget:

[link]

[link]

2016. máj. 13. 20:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Kicsit mdernebb mint az astra.
2016. máj. 13. 21:16
 4/4 anonim ***** válasza:
67%
Semmiképp nem cserélnék le egy F Astrát egy Kia Picantóra. Az Astra sokkal tágasabb, a motorja jobban húz, a fogyasztása meg csak 1-2 literrel több. Ha cserén gondolkozol, inkább hasonló méretű, de modernebb Ford/VW/Toyota/Honda/Mazdában gondolkozz.
2016. jún. 22. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!