Érdemes még MZ / ETZ -t venni, vagy lejárt az idejük, hagyjam már ezeket?
Volt 150 -es ETZ -m úgy tíz évvel ezelőtt. Évekig használtam, soha nem volt semmi baja, jól is ment én szerettem. Mondjuk szerencsére, mert a szerelgetéshez nem is igazán értek, meg időm sincs rá.
Most vennék valamit. Ezen az áron vagy kapok egy MZ -t (felújítottnak mondott), vagy egy keeway speed (ez legalább 4 ütemű), vagy esetleg valamilyen 125 -ös cagiva mito, vagy hasonló (mondjuk ebben az árban szerintem azzal lesz baj valószínűleg).
Arra gondolok még, hogy egy szép MZ -nek szerintem fel fog menni az ára, mert sokan nosztalgiáznak (én is, de van akinek pénze is van :).
Mit gondoltok?
Jó motorok az MZ-k a mai napig.
Azt te döntöd el hogy megbízol más szavában/hozzáértésében és felújítottat veszel, vagy olcsón veszel felújítandót és te magad csinálod meg (vagy csináltatod olyannal akiben megbízol)
Nekem pl. egy 1975-ös Trophy 125-öm van, én magam újítottam. Nagyon jó kis motor lett belőle! Megbízható, az utcán megbámulják mert nem látni minden nap ilyet. És vételá plusz felújítással is jobban jöttem ki anyagilag mintha vettem volna valami mai gépet.
Az első hirdetésben lévő pl. kifejezetten szimpatikus darab. Még hihető is hogy fel lett újítva. Ennyi pénzért pedig megéri, hiszen egy normális blokk felújítás 40-50 körül jön ki. (A fentebb említett Trophy blok felújítása nekem 50ezer Ft-nál állt meg :-) )
Szerintem érdemes lenne kipróbálni. Ha nem produkál gyanus zajokat, nem füstöl, szépen megy, erős, akkor jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!