Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hibakód miért nem törlődik a...

Hibakód miért nem törlődik a kocsiból? (EGR szelep)

Figyelt kérdés

sziasztok!

Új EGR szelepet kellett vennem a kocsimba mert a régi elromlott.

Itthon kicseréltem, de a check engine lámpa nem akar elaludni.

A kódot többféleképp próbáltam kitörölni, de mindig visszajön. (elm327 obd2 vel töröltem. Fél napig nem dobta fel a check engine-t.. viszont később újra felvillant.)

Akkumulátorról is levettem a sarut, hátha.. de az se törölte ki a kódot.

Gondolom visszarakásnál valami nem jól lett rádugva, de többször lehúztam a csatlakozót, aztán vissza.. mégis mindig visszajön a hiba.

Nemlehet hogy össze kell hangolni a motorral mert új került bele? vagy ez nem olyan mint egy porlasztó hogy be kell állítani meg minden ? :D

EGR ről neten csak annyit írtak hogy lecsavarozom, kiszedem, berakom az újat, leszedem az aksiról a sarut aztán vissza és csókolom.. minden olyan mint rég :D

Valaki valami tipp hogy mi baj lehet? Pierburg EGR szelepem van

2016. máj. 12. 20:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Vidd be márkaszervízbe, ott kitörlik.
2016. máj. 12. 20:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Vagy egy szerelőhöz, az lehet 2 sörért is emgteszi.
2016. máj. 12. 22:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálam kontakthiba volt, a csere után sem aludt el. de a kontakt javítása után már elvittem szerelőhöz, az nullázta.
2016. máj. 12. 22:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Azért nem törlődik, mert a régi EGR-nek se volt semmi baja. Kapcsolási rajz alapján szépen végig kell mérni mindent, mert valami nem gömbölyű továbbra sem :)
2016. máj. 12. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!