Főleg a vezetéstechnika, illetve műszaki ismereteknél van különbség.
Vannak olyan kérdések, amik kifejezetten motorra érvényesek, pl hogy melyik fékkel kell fékezned, milyen feszes legyen a lánc, stb.
Illetve a képes kérdéseken(3 pontosok) motor fogsz látni autó helyett.
Én ezeket gyakoroltam sokat, és elsőre meglett:
Utolso,nagyon szepen koszonom a linkeket!
Egy kicsit felek mert az oktatason alig esik szo motorokrol,es a konyvben sincs valami sok minden. :/
3-as vagyok.
Én a különbözetit tettem le(volt B jogsim már). Eleve csak 1-2 kresz órát írnak elő, na nekem konkrétan 1 volt, aztán mondták, mikor lesz a vizsga.
Akkor találtam ezeket, és addig csináltam mindig újra meg újra, amígy nem lett mindegyik hibátlan. Könyvet nem is láttam.
A vizsgán kb 25 perc alatt végeztem, 0 hiba, a vizsgabiztos is csak nézett...
Igaz, B, C jogsim már közel 20-éve van, meg gyerekkorom óta állandóan motoroztam, de a várositól azért jobban féltem. Rádión beszélnek hozzád, ha beragad egy lámpánál, az első adandó(szabályos) helyen le kell parkolnod és bevárni, nagyon oda kell figyelni, hogy kanyarodáskor a sávod mely részén vagy, szóval nem egyszerű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!