Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitől remeg/ráz a Suzukim...

Mitől remeg/ráz a Suzukim üzemi hőmérsékleten alapjáraton?

Figyelt kérdés

1995-ös Swift 1-3-as 8 szelepes.

Ha pirosnál vagy bárhol állok és üresbe van a autó tehát alapjáraton remeg a Suzy ha gázt adok elmúlik a tünet.

Tudtommal nincs benne alapjárati motor szóval az nem lehet baj.

2016. máj. 10. 19:55
 1/8 anonim ***** válasza:
72%

meglepődnék ha nem lenne benne, mivel kb minden injektoros autóban az szabályozza az alapjáratot, na mindegy...

ha a remegésen kívül más tünet nincs, a motortartó bakokat kéne előbb megnézni

2016. máj. 10. 20:01
 2/8 anonim ***** válasza:
45%
Nézesd meg a szelephézagokat. A túl nagy hézag 50-100 1/min-el csökkenti az alapjárati fordulatszámot és ez már elegendő a remegéshez.
2016. máj. 10. 20:03
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi, egy csoportba írtam a problémám, ott azt írták, hogy nincs benne alapjárati motor mert 95-ösökbe nincs.

Olyan érzés mintha le akarna állni a autó, minden esetre furcsa.

2016. máj. 10. 20:05
 4/8 A kérdező kommentje:
Megnéztem, ez a motortartó bak, irreálisan drága, a szelephézagra nincs keresési találat. Szerintem inkább maradok a gyakori gázadásnál üresbe. :)
2016. máj. 10. 20:09
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :) felpontoztalak titeket :)
2016. máj. 10. 20:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát hosszú távon javulni biztos nem fog a dolog magátol.
2016. máj. 10. 22:12
 7/8 anonim ***** válasza:

hengerfej felújítás.

Enyémen is már le kéne venni (igaz nem suzuki), mert néha hasonlóan remeg, meg elmegy az erő, de néha tökéletesm szóval nem bontanám meg több százezerért. Azt javaslom te is használd, nagy baja nem lehet egy benzines motornak.

2016. máj. 10. 22:17
 8/8 A kérdező kommentje:
Mondtak nekem már futómű beállítástól kezdve most hengerfejet... komplikált ez nagyon. Még kibír egy jó 5 évet akkor remek lesz. Eddig sajna nem sokat volt használva, nem volt jogsim...
2016. máj. 10. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!