Ladába lehetne-e valami Turbodiesel vagy sima Diesel motort rakni? Csak fogyasztáscsökkentés és olcsóbb üzemanyag elérése miatt.
Szeretem az ilyen idióta kérdéseket a kisfiúktól! :D
Nem jön be az elsőkerekes? Miért? Vezettél már? Az összeset? Nem lehet neki baszni keresztbe? Hátsókerekest raktad már el kanyarban? Biztos nagy tapasztalatod lehet mind a két hajtás terén.
A zsiguli nagyon tud csúszkálni a hátsókerékhajtás, és a könnyű hátulja miatt, még esőben is vigyázni kell vele, nem értem miért előnyös ez neked.
Nekem van egy 1200-es zsigulim, de nem a hátsókerékhajtás miatt van, hanem nosztalgiából érzelmi okokból. Gondolom neked nem ezért kellene, akkor eszedbe sem jutna kicserélni benne a motort.
NAgyon kíváncsi voltam a kijelentésed hitelességére, miszerint nem találsz olcsó pénzért hátsókerekes dízel autót.
Felmentem használtautóra és annyi van belőlük alacsony áron mint a szemét.
Amúgy a kérdésedre válaszolva minden lehetséges, még csillagmotort is rakhatsz bele, de ahogy fentebb írták a papíroztatása drágább mint a kivitelezés, és lehetetlen.
Bár szerintem annyira nem volna lehetetlen, mert láttam UE28as traktort Zetor motorral átalakítva, kpm vizsgával, minden engedéllyel 1 millióért és 800 ezerért is, de az traktor volt. Nem tudom autó esetében ez mennyire megoldható.
Szerintem nézelődj még a neten, van sok dízeles kocsi hátsó kerék meghajtással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!