Honnan lehet a legkönnyebben használt amerikai autókhoz jutni? (lent)
Szerintem ismerősök, és közösségi oldalakon keresztül.
Én pl. így jutottam hozzá.
Egy ismerős ismerősétől.
Minden tekintetben szabadulni akart a kocsitól.
Sokat fogyaszt, nem egy mai darab, drága az alkatrész hozzá, sok szerelő nem vállalja, a műszakin is mindenbe belekötnek, stb.
Van valami konkrét évjárat-típus?
Igen, Pontiac firebird-nél a harmadik és a negyedik Generáció, a 2800cm3 és a 3200cm3 Motorral rendelkező változatok ( azok fen tarthatók számomra, nem úgy mint az 5400cm3 vagy a 6000cm3 testvéreik =) ) Illetve a chevrolette camaro harmadik generációja. például: [link]
Sajnos használtautokon a harmadik generációs 2800cm3-is változat már nincs. Illetve: [link] sajnos ő meg elég ramaty állapotban van illetve ahhozképest az ár véleményem szerint nem korrekt. a Chevrolette camaro-ból a 2500 v6-os motorral rendelkezőt keresem. a városomban van 2 is illetve Pontiac-ból 4 =) Irónia, pedig relatívan ritkák. A Camaro-ról kevesebbet tudok de hétvégén megyek egy szerencsés tulajdonoshoz beszélgetni.
Az Chevrolet! Előbb tanuld meg leírni, csak utána vegyél egyet. :)
Világszerte sokat gyártottak belőlük, úgyhogy nem nehéz találni egyet, de nézz szét rendesen. Tény, hogy a hazai kínálat nem valami nagy, de a mobile.de-n elég sok akad.
Viszont, ahelyett, hogy részletesen válaszolnék neked, inkább ajánlok egy oldalt: V8forum.club
Ez Magyarország amerikai autós fóruma, biztos, hogy találsz valakit, aki készséggel válaszol neked.
Csak hülyeséget ne kérdezz, azt nem szeretik. :)
Egyébként 3gen és 4gen Camaro/Firebird-böl nem volt már 6 literes motor. 5.7 volt a legnagyobb.
Harmadik generációból 2.5-öst ne vegyél, az egy vicc. Vehetsz 2.8-ast, vagy a későbbi 3.1-est. Ezek mind hathengeresek. Nagymotorost nem akarsz, mint írtad, így az 5.0 és az 5.7 kilőve.
Negyedik generációból vehetsz 3.4-est vagy 3.8-ast. Ezek szintén hathengeresek. Volt még az 5.7-es, de azt mondtad, az sok lesz neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!