Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megkapja a műszakit az autó...

Megkapja a műszakit az autó ha nem jár egy henger?

Figyelt kérdés
Sajnos a négy hengerből egy nem jár. Nem gyertya meg egyéb apróság problémája van, azt már megnézték. Egy hónap múlva kellene vinnem műszaki vizsgára. Én azt hittem, hogy így nem kap műszakit, de többen is mondták (köztük egy autószerelő is) hogy ez nem befolyásolja a műszaki vizsgát.
2016. máj. 5. 13:21
 1/10 anonim ***** válasza:
de miért nem csináltatod meg azt? most drága lenne, de hosszú távon lehet nem vágja gallyra a probléma az egész motort.
2016. máj. 5. 13:43
 2/10 TheCruve ***** válasza:
39%
Megbukhat vizsgán, mert a Lambdaszonda hibát fog jelezni, mivel az egyik hengerben elégtelen lesz az égés...
2016. máj. 5. 13:51
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Meglesz majd csináltatva de arra félre kell tennem egy kis pénzt, most nem tudnám zsebből kifizetni, szerintem majd csak nyár végén lesz belőle valami. A műszakit viszont muszáj júniusban csináltatni.

2016. máj. 5. 13:58
 4/10 anonim ***** válasza:
44%
Azt amikor a kipufogóba bedugják, és mérik a széndioxidot vagy valami kibocsájtást, az úgy tudom kimutatja. Bár ez nem konkrétum inkább csak így jött. Dé az a henger amelyik nem megy ott nagyon rosszlehet az eredmény.
2016. máj. 5. 14:00
 5/10 anonim ***** válasza:
72%
Nem fog átmenni a környezetvédelmi felülvizsgálaton, ergo a műszakin se, tekintve hogy egyszerre csinálják a kettőt.
2016. máj. 5. 14:06
 6/10 anonim ***** válasza:
44%
Így van,az emissziós értékeket bukod vele együtt a műszakit is
2016. máj. 5. 14:24
 7/10 anonim ***** válasza:

Így van.

Széndioxidot szerintem nem mérnek.

2016. máj. 5. 15:24
 8/10 anonim ***** válasza:
44%
Meg az is baj lesz hogy lerohad róla a katalizátor, ha elégetlen üzemanyag kerül bele. Bár ez már lehet hogy meg is történt.
2016. máj. 5. 15:33
 9/10 anonim ***** válasza:
22%
Szerinted...Szerintem meg látogass el egy műszaki vizsgáztató állomásra XD
2016. máj. 5. 17:08
 10/10 anonim ***** válasza:
Vizsga buko de késöbb katalizátor is kuka lesz.
2016. máj. 5. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!