Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha autót bérlek, érdemes...

Ha autót bérlek, érdemes lehet indulás előtt a telepen körbefotózni?

Figyelt kérdés
Lehet én vagyok túl pesszimista, de aztán nehogy legyen egy karcolás, ami ott volt, és azt mondja,hogy én csináltam rá, és fizessem ki...
2016. máj. 3. 16:45
 1/4 anonim válasza:
100%
mit veszthetsz vele?
2016. máj. 3. 17:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha van elég hely a telódon max. 10 fotóra akkor igen...
2016. máj. 3. 18:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Jobb helyeken alapbol is emg szokták ezt tettni, mármint a bérbeadó.
2016. máj. 3. 20:40
 4/4 anonim ***** válasza:

En eddig amikor bereltem mindig korbejartuk a berbeado alkalmazottal a kocsit es a nagyobb karcolasokat/horpadasokat/felni daralasokat bejeloltuk a papiron, majd alairtam es o is en is kapott egy masolatot. Utolag mar nem lehetett bejelolni nemletezo seruleseket. Szerintem az lenne a szep vilag ha mindenhol igy jarnanak el.

Nem pesszimizmus, nyugodtan fotozd korbe ha nincs alapbol a papiron lehetoseg a hibak bejelolesere. De lehet hogy ha korbevideozod azzal jobban jarsz, egyszerubb talan.

2016. máj. 3. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!