Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van köztetek autószerelő? Baj...

Van köztetek autószerelő? Baj van az autómmal, de senki se tudja mi lehet.

Figyelt kérdés
2016. máj. 2. 13:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Ennyiből mi sem fogjuk tudni.
2016. máj. 2. 13:20
 2/6 A kérdező kommentje:

Van az a kütyü ami a motornak a levegőt biztosítja, nem tudom a nevét,állítólag az ment ki az autóból. Meg van vágva a slagja és a farcs levegőt szívja, akkor működik az autó, nehezen el lehet indulni vele. Ha a slagon a lyukat bedugjuk,az autó lefullad.

Ezzel a kütyüvel semmi probléma nem volt,mígnem kicserélődött egy másik kütyü, amin a gyertyák vannak,itt egy kép róla [link] sajnos nem tudom a nevét. Autók részén analfabéta vagyok. De azt mondták egyiknek a másikhoz semmi köze, nem okozhatta ez az utóbbi a másik kütyü tönkremenését. Az érdekes viszont az,hogy addig míg ezt ki nem cserélték nagyon jól működött minden az autóban.Kicsit érthetetlenül fogalmaztam. Remélem mégis el lehet igazodni rajta.

2016. máj. 2. 13:53
 3/6 Beviz Elek ***** válasza:

Fuhh, hát nem igazán értem hogy mi történik.

Mi biztosítja a levegőt a motornak? A szívósorra gondolsz? Lefényképezhetnéd azt is hogy jobban értsük.

A másik lefényképezett az a gyújtáselosztó. Ennek annyi a szerepe hogy a megfelelő pillanatban a megfelelő gyertyának feszültséget ad. Semmi köze a motorba beáramló levegőhöz. Esetleg olyan lehet, hogy a zsenik elállítottak valamit összeszereléskor vagy nem pontosan állították be az elosztót (a gyújtáselosztót is pontosan kell beállítani, nem csak bedobod és mehet)

2016. máj. 2. 15:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem vidd el személyesen egyhez, itt tul sok az egy szövegre vonatkozó " kütyü ". :D
2016. máj. 2. 20:50
 5/6 A kérdező kommentje:
A másik kütyü neve fojtószelep. Ez nem jó állítólag. A slag meg van vágva rajta,és azon keresztül szívja a levegőt, ami az utastérben is csúnyán behallatszik.
2016. máj. 3. 08:50
 6/6 anonim ***** válasza:

1-es Polo gyujtáselosztó vákumdobra menő cső ment szét?

Falsot szív, és alapjáraton, részterhelésen rossz helyen lesz az előgyújtás. Elsőre ennyit bírtam összerakni.

2016. máj. 3. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!