Ha 16-os felnim van, arra bármilyen 16-os gumi rámegy?
Figyelt kérdés
Mivel a felniknek megvan a szélessége colban, azon gondolkoztam,hogy honnét tudom milyen gumi megy rá?
Mert tudok olcsón olyat ami nekem kell, de nem tudom,hogy az biztosan rámegy e?Mi alapján tudom meg?Annyi biztos,hogy a felnim is 16-os, meg a gumi is.
2016. máj. 1. 19:48
1/4 anonim válasza:
A 16 az nem a szélessége. Az a felni mérete, amire rámegy.
Pl.: 205/55/16
205 mm a gumi szélessége, a 205-nek 55 százaléka az oldala, és 16-os felnire megy rá. Figyelni kell a szélességre is, nem csak a méretre.
2/4 anonim válasza:
Felni adatai nem csak ennyiből állnak.
3/4 Beviz Elek válasza:
Az R16-os felnire az R16-os gumi jár. A gumi és a felni szélességét is nézd meg, nem kellene egy 6"-os felnire 255ös gumit rakni.
Segítségképp a felniszélességhez ajánlott gumiszélesség: [link]
4/4 Osynho válasza:
Kezdjük onnan, hogy milyen autó? :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!