Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A dél-koreai autók milyenek?...

A dél-koreai autók milyenek? (Hyundai, Kia)

Figyelt kérdés

Véleményeket, tapasztalatokat várnék erről a két dél-koreai márkáról.

Design terén, nagyon ott vannak.

Összehasonlítva, milyenek az középmárkákhoz, Opelokhoz,Fordokhoz,Renaultokhoz, Volkswagenekhez képest?

2016. máj. 1. 07:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jó minőségűek. A Kiára pedig 7 év garancia van! Az európai kocsikhoz képest is bőven megállják a helyüket.
2016. máj. 1. 08:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Nincs velük baj, csak soakn lenézik öket a származásuk maitt.
2016. máj. 1. 08:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Vannak jobban és kevésbé jól összerakott darabok, mint minden márkánál. Teszteket kell olvasni orrvérzésig (több nyelvterületről), ott kibuknak a kiforratlanságok és típushibák.
2016. máj. 1. 08:19
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

"A Kiára pedig 7 év garancia van! "

Az f astrára is 6 év volt. Utána rohadt szanaszét.

Másban mondjuk megbízható volt.

Ahogy 3-as írja, lehet ilyen is olyan is.

De nekem az általános tapasztalatom, hogy pl. akinek skodája, meg daciája van, az bizonygatja, hogy olyan mint a VW meg a renault, és pl. a VW-n csak a jelet fizeted meg.

Ennekellenére én azt látom hogy egy 10 éves dacia, vagy egy fabia ajtajai már elég szépen virágzanak körben, míg egy VW-nak akkor kezd talán a sárvédőív hólyagosodni.

Itt németeknél azért veszik, mert olcsók, manapság meg már vége annak a világnak, hogy az átlagember pár évente új audit vagy bmw-t lízingel. Ezekkel még megtehetik, és arra az 5-7 évre biztos jók. Utána meg kit érdekel, úgy vannak vele.

2016. máj. 1. 08:35
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Egyébként a hyundai-okról nem rosszak a saját tapasztalatok, a kiából béreltünk egyszer, valahogy kényelemben nem találták el hogy mit hová kell.

2 autót béreltünk többen, az egyik egy opel signum volt, a másik valami ugyonolyan méretű kia. Az opelnél minden kézre állt, könyöklőtől pont jó távolságra volt a váltó meg minden. A kolega vitte a kiát, átültem egyszer, kb. olyan volt mint amikor jóska-pista belecsavarozott mindent a ladába meg visszavágta a váltót hogy ssportosabb legyen, csak épp semmi sem állt kézre.

2016. máj. 1. 08:38
 6/8 anonim ***** válasza:
47%

Jó minőségű autók, nehezen akarnak elromlani, főleg a Hyundai. Sokan leszólják a származása miatt, pedig több jó márkát is maga mögött hagy megbízhatóság szempontjából.

De ha megnézed mondjuk az i30-at és a Ceed-et, akkor lehet látni, hogy a motor szinte ugyanaz mindegyikben, a beltér is szinte egymás másolatai, csak kis eltérések vannak. Olyan, mintha csak más logó került volna rájuk.

A Kia-nál azért a 7 év garival vigyázni kell, mert jó pár dolgot nem fedez a gari. Népítéleten olvasgass, ott is sokan írják, hogy nem mindent cserélnek garanciában. Bár nem is nagyon romlik el.

Ha nem egy másik márka szerelmese lennék, akkor vagy i30-at, vagy i40-et vennék, mert nekem nagyon tetszenek.

2016. máj. 1. 09:00
 7/8 Koaxk Ábel ***** válasza:
Nekem rohadtul nem jönnek be a dél-koreai kocsik, de minőségre tutik!
2016. máj. 1. 13:29
 8/8 anonim ***** válasza:
38%
Én is azon spekukulálok, hogy a következő autóm egy Hyundai i40-es lesz.
2016. máj. 2. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!