Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan ússzam meg a utcánkban...

Hogyan ússzam meg a utcánkban a fizetős parkolót 3 autóval?

Figyelt kérdés

Májustól éhesebb lett a polgi és a város külső területeit is fizetőssé teszik.

3 autóm van ( pontosabban 4 de a hír hallatára le se műszakiztatom marad a garázsba)

1 autót apu használ munkába.

1 autót anyu használ napi bevásárláshoz.

1 autót én használok suliba járáshoz.

Viszont csak 1 parkolókártyát adnak, mivel egy családba csak egy autót lehet használni a város felfogása szerint ( a súlyadót meg 4 után fizetjük :)

a lényeg, hogy a utca bal oldala lesz lefestve ( nálunk kékkel mivel az jelzi a sarcolós parkolót)

de a házikónk a jobb oldalt van és a hidunkra 1 autó fér csak fel. Addig oké is mert egy mindig ott áll.

A másik kettővel mit tanácsos ilyenkor csinálni? Helyembe/helyünkben mit tennétek?

Meg van egy lehetőség bele állni a sárba és az úgy rendben is lenne, de ha belénk kötnek?

2016. ápr. 28. 14:06
 1/4 anonim ***** válasza:
31%

Tudom nem opció, de ha mindegyik külön néven van és a tulaj oda van bejelentve akkor ütni kellene a vasat, hogy parkolókártya kell.

Vagy állj be az udvarba/garázsba a többivel.

Egyébként ha egyéb szabályoknak megfelelően, de nem fizetős helyen állsz akkor nem büntethetnek. (Viszont kétlem, hogy lennének annyira amatőrök, hogy az utca egyik oldalát tegyék fizetőssé)

Egyébként ha suli mellett megengedhetsz magadnak 4 autót, akkor nyugodtan kifizetheted a parkolódíjat is...

2016. ápr. 28. 14:11
 2/4 A kérdező kommentje:

Azért engedhetem meg a 4 autót mert eddig soha nem költöttünk semmi feleslegesre, a parkolókártya viszont pénzkidobás. Évente 100 ezer a semmire ?? Lehet nem is lesz helyünk. Értitek mi a bajom, ügye? 4 autóra súlyadó de csak egy autóra lehet ingyenes parkolókártya.

Amúgy nem azt kell elképzelni, hogy 4 Maybach autónk lenne hanem össz-vissz a 4 nem ér 600 se. a 3 pedig 400-at ér. Kvázi fölösleges eladni, mert nem azért gondoskodtunk a autókról 15 évig. Amúgy amit én használok annak a tulaja 50 km- vel arrébb él, direkt azért mert évente 12 ezret megtakarítunk a biztosítással.

2016. ápr. 28. 14:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Pár tcaával odébb?
2016. ápr. 28. 20:37
 4/4 A kérdező kommentje:

Pár utcányira már veszélyes este leállni a autóval mivel gyér a közvilágítás és a kamerák nem látnak a autókra.

Bár 18-00 után szerintem már nem kell fizetni...

Ennek még utána járok.

2016. ápr. 28. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!