Ha a gyári 15-ös felni 34-es RT számmal van, de az én nyári szettem alufelnije 32-es azt feltegyem szerintetek?
Nem hogy belefér, észre sem veszed!
Nekem a gyári ET45 6,5 szélessel, most pedig ET20 van 7 szélessel. Na ez már mutat
Ez több dologtól is függ.
Mire kell a kocsi? Fiatal vagy és tetszen is vagy pedig elvigyen A-ból B-be a munkaeszközeiddel együtt?
Ha kijebb van a kerék, akkor a futóműalkatrészek kicsit jobban terhelődnek, hamarabb kell cserélni. Ez nem azt jelenti hogy havonta kell felújítani, hanem egy KICSIVEL rövidül az élettartam. Persze ez jobban függ a vezetési stílusodtól pl a rossz úton.
A másik a sárvédő ív, nem tudom hogy most mennyire van kint a gyári felnid, de maximum a sárvédő széléig szabad.
Az ET szám mm-ben van megadva, tehát neked most 2mm a különbség, ez egyáltalán nem számít és nem is észrevehető. Berakod a vízmértéket a sárvédőhöz és megméred hogy a felnid szélétől mennyi van a sárvédőd széléig.
Azonos felniszélességnél ennyit kivonsz az ET-ből és eddig nézelődhetsz, szélesebb felninél pedig ugye a szélességkülönbség felét még le kell vonni (kalkulátor segìt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!