Az autók lámpabúráit, tényleg nem tanácsos políroztatni?
Figyelt kérdés
Nagyon sok műhely, autókozmetika reklámozza a fényszóró polírozást, a csúnya vakotásodott fényszórókat újra újszerűvé varázsolják.
De, vajon szabad-e ilyesmit?
Egyesek szerint, a hatás nem túl tartós, másfél év után, meg kell ismételni.
Viszont, olvastam fényszórót védő áttetsző fóliákról is.Ha ezeket felragasztják polír után, az nem teszi tartósabbá?
Az én autóm, igaz garázsban tartott, de napi használatban van, így azért éri az UV.
Nem azt mondom, hogy nagyon rondák a lámpái és nem látszik benne az izzó, de azért lenne mit csiszolni rajta.
2016. ápr. 27. 18:45
1/5 anonim válasza:
Matt, lesárgult fényszorókkal pedig csodát lehet művelni, csak fontos, hogy utána megfelelő védelem is ekrüljön rá, hogy tartós maradjon.
2/5 anonim válasza:
Ha tanácsos ha nem szokták csinálni.
Nekem is volt már ilyen polirozott lámpám és utána évekig kitartott.
3/5 anonim válasza:
Nekem 3 éve polírozták fel, nem került rá utólag semmi. Még most is olyan mintha új lenne.
4/5 anonim válasza:
Nuygodtan fel lehet polirozni, csak nem árt rá egy kis UV-álló lakk.
5/5 anonim válasza:
házilag :) https://www.youtube.com/watch?v=UEJbKLZ7RmM én kipróbáltam, nekem működött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!