Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tudnátok fiataloknak (fiú)...

Tudnátok fiataloknak (fiú) vagány, király kocsikat mondani 3 és 6 millió FT között?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 27. 15:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Majd te is visszatekered 200.000 km alá hogy megvegyék.

Nem degradált senki. Ha nem akarsz magad mellé ültetni senkit kiveheted az ülést annyival is könnyebb lesz. Kiveheted hátulról a sezlonyt is.

Egy másik kérdésben volt egy vagány kocsi megmutatom [link]

2016. ápr. 27. 15:35
 12/14 anonim ***** válasza:

SZerintem többet számít az ha tudják hogyan futott az autó, és ismert az előélete, én biztos nem fogom vissza tekerni, leg szívesebben ki se szállnék belőle, mert ennyire megbízható, jó autóm még nem volt, de hát nem lehet örökké megtartani egy autót sajnos. Beleültem a legújabba, de nem éreztem azt hogy sokkal többet tudna, talán gyorsabb a navi, stb, de nem látszik az enyémen a futás. Inkább majd engedek az árából, de nem fogom vissza tekerni, mert megvan az összes szerviz papirja, bízok benne, hogy valakinek számít majd. Rám rohadni biztos nem fog, nem félek tőle, mert jól extrázott darab. De annyit mondhatok, hogy ha 80 ezer km-t mutatna az óra elhinnéd, talán kicsit gyanakodna egy hozzáértő, de kb egy normál autóba 80 ezer utána vannak ilyen kopások, mint az Audimba 300 ezer alatt.

Szóval kérdező helyébe én megnézném az AUdikat, sajnos ennyiért újat nem kapni, de vannak vagány használtak, akár TT is megfelelő lehet.

2016. ápr. 27. 15:44
 13/14 anonim ***** válasza:
10. Válaszoló: 30 ezrenként olajcsere? Ezzel dicsekedsz? 15 ezrenként kéne azt, hogyha tényleg érdekel az autód és az állapota. Nem lennék annak a helyében, aki tőled fogja megvenni az a8-at...
2016. ápr. 27. 17:17
 14/14 anonim ***** válasza:
Valami 1000 éves premium XD lehetőleg 4 liter feletti motorral, biztos ami biztos.
2016. ápr. 27. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!