Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vélemény a lent látható...

Vélemény a lent látható Toyota Celicáról?

Figyelt kérdés

[link]

Megjegyzem nem a tulaj vagyok hanem aki venne egy Toyota Celicát .A hirdető nem túl árazta egy picit ezt a gépet ? Egy 16-17 éves autót érdemes megvenni ennyiért vagy ez pénzpazarlás ? Kicsit túlárazottnak érzem az egészet főleg egy majdnem 20 éves vasért . Szerintetek ????

2016. ápr. 26. 20:54
 1/7 anonim ***** válasza:

Brutális egy autó, annyi biztos. Rengeteget ráköltöttek, nekem személy szerint a csomagtartó átalakítása nem tetszik. A motor teljesen fel van újítva, minden tökéletes állapotban van rajt, részben jogos, hogy ennyit kér érte, másrészt viszont az eladó csak azt a pénzt akarja viszont látni, amit ráköltött a kocsira.

Én 4 millió felett nem venném meg.

2016. ápr. 26. 21:15
 2/7 anonim ***** válasza:
65%
Bazári, ez a véleményem. Egy visszafogottabb felniszettel, az igénytelen NOS és egyéb matricák elhagyásával igényes, szép autó lehetne. De így nagyon csicsás, teljesen mindegy milyen összeget toltak bele, az én véleményem szerint a kevesebb több lett volna.
2016. ápr. 26. 22:07
 3/7 anonim ***** válasza:
63%
Nekem is túlcicomázottnak tűnik. Kétségtelen, hogy sokat költött rá a gazdája, és most valószínűleg azt a pénzt óhajtja viszontlátni. De valahogy úgy járt, mint a feltuningolt Lada tulajdonosa. Neki sokat ér az autója, de mástól ezt az árat nem fogja megkapni.
2016. ápr. 26. 22:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Valszeg nem költöttek ráe nynit de gondolom nyereséggel akarják eladni.
2016. ápr. 26. 22:53
 5/7 anonim ***** válasza:
49%

Divatjamúlt a kocsi, újraépíteni nem éri meg, ezért inkább eladná, hogy pénzénél maradjon. Nyilván lesz egy balek aki csak most látja a F&F első két részét és lecsap.

A tuning szakma ilyen. Kívülállónak mindig is túlárazott lesz.

2016. ápr. 27. 07:29
 6/7 anonim ***** válasza:
42%
5milla és még vonóhorog sincs? Én egy fillért nem adnék érte.
2016. ápr. 27. 10:03
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha drágának találod lehet találni olcsó Celicákat.

Az alap Celica nagyon jó autó aminek még mindig jó formái vannak. Mintha most adták volna ki 2010 után. Igazi sportautós kinézet én sok lefosott vén Audi meg hasonlók helyett ilyet vennék. Kereshetsz szelidebb külső tuninggal egyet mint ez [link]

2016. ápr. 27. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!