Milyen rádiófejegységet vegyek a gyári helyére (lent)?
Figyelt kérdés
Hali 206-os peugeotban picit már idejémúlt a cd-s fejegység ,illetve cd-t már be sem olvas,tökm1 nem kell nekem h kávét főzzön,csak usb sticket tudjak rádugni ennyi,a legegyszerűbb is jó?2016. ápr. 24. 21:32
1/5 anonim válasza:
16-17e Ft-ért vannak elég jó JVC fejegységek, nem tud CD-t de van USB és AUX, de ha kell a Cd akkor keress olyat :)
2/5 A kérdező kommentje:
CD helyett :)
csak usb-re megyek.
Az hogy kimeneti teljesítmény meg ilyesmi ,az nekem mit takar?
Megegyezőt kell vennem a gyárival? Vagy mi?
2016. ápr. 24. 21:36
3/5 anonim válasza:
Az a baj annyira ehhez nem értek, gondolom a hangszorót olyan teljesítménnyel tudja meghajtani, de m1 milyet veszel bele, azt nem kell figyelembe venni, vagyis én nem vettem :D
4/5 anonim válasza:
"Az hogy kimeneti teljesítmény meg ilyesmi ,az nekem mit takar? "
Azt jelenti mennyi "erő" van benne, mekkora teljesítményű hangszórókat tud meghajtani. Ezzel nem kell foglalkozni, az összesre ráírják, hogy 4x45 watt aztán jó ha 4x15 wattot tud :D
Ha csak annyi a lényeg, hogy USBről szóljon a zene, akkor veszel akármilyen normálisabb márkájú csak USBs fejegységet 10-20 000 között és örök élet :D
5/5 anonim válasza:
Pioneer-nek is van sok jó 20k körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!