Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 2011-es vw 6-os golf kombi (...

Saw06 kérdése:

2011-es vw 6-os golf kombi ( 1.6 TDI,105 Ps) oldalsó visszapillanto tukrei, hogyan hajthatok be?

Figyelt kérdés
A tukor elektromosan behajthato, viszont meg nem jottem ra, hogyan kell, probaltam a slusszkulcson a lezaro gombbal is a mutatvanyt (lasd youtube), de nem ment. Valakinek hasonlo tapasztalata, otlete? Kerlek segitsetek!
2016. ápr. 23. 18:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Teljesen biztos vagy benne, hogy van ilyen extra az autoban? Nekunk is ilyen az auto, de nem zarodnak elektromosan.
2016. ápr. 23. 18:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Simán behajtod kézzel, kétlem hogy tettek volna bele iylesmit, nem igen rakatott bele senki.
2016. ápr. 23. 20:50
 3/5 A kérdező kommentje:
Próbáltam,de nem ment kézzel. Feszegetni meg ugye nem nagyon akartam.
2016. ápr. 23. 22:17
 4/5 anonim ***** válasza:
A tükör állító mellet van egy gomb erre a célra, ha nincs akkor csak kézzel
2016. ápr. 24. 12:55
 5/5 anonim válasza:

A tükörállító gomb mellett alul mindig az L, 0 vagy R betű van. Fölül vagy egy ábra van a tükörfűtés (alapfelszereltség); vagy két ábra: elektromos behajlítás és tükörfűtés. Ha olyan a kapcsoló, amelyiknél felül 2 ábra van, akkor az egyik az elektromos behajlítás. Akkor ezzel hajlítsd be ne kézzel!

Ha nincs 2 ábra felül, akkor simán hajlítsd be kézzel. Az én hasonló korú 6-os golfomnál is nehezen jár az egyik tükör, elkoszolódnak idővel. Letörni nem fog :)

2016. ápr. 25. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!