Megér ez az Opel Astra H 3000 eurót?
2004-es kiadás, 1.7 CDTI motorral, 210.000 km körül, beiratva romániába (itt lakok:/).
Szervízkönyv 2008-ig, negyedik tulajdonostól, külföldről volt behozva, az első tulajdonosa egy nő volt de neki valamiért nem tetszett, a második egyik kollégájáé akitől megvette a másik kollégája, s aztán ő.
- Alumínium felnik
- Elektromos ablak
- Elektromos tükrök
- GPS
- Légkondi
- Légzsákok
- Multimédia kormány
- Rádió-cd
- Fűtőtt ablak
- Tempomat
Képek
Jól néz ki.
Viszont a 12 éves dízelmotor nagy rizikó.
Mindig legyen egy fiókban 500E Ft amit a motorra költhetsz ha kell. Ha kiürült pótold.
Ha ennek tudatában vagy és vállalod akkor ok.
3
Nem azt írtam, hogy nem megy el mégegyszer annyit.
Vagy te tudod garantálni, hogy komolyabb ráköltés nélkül meg mégegyszer annyit?
Majd a vevőjelölt eldönti. Szerencséje is lehet.
Kb 930.000Ft egy jól felszerelt dízel H Astráért ha a km valós és átnézve nincsenek komoly hiányosságai egyáltalán nem sok még ha 12 éves is. Ezt bárki leszűrheti, ellenőrizheti ha megnézi pl hasznaltauto.hu-n az árakat.
A többire meg még mindig tartom azt amit az opelforum.hu-n leírtam. Ha de kelljen ide is bepötyögnöm és ismételnem magam! :)
Áh, értem. Akkor a sok F Astrás, G Astrás, Suzuki Swiftes csak szivatásból járkál ilyen őskövületekkel. Hiszen pár százezerért, modern CR-dízelt lehet kapni, canbus-os rendszerrel, oldallégzsákkal, navigációval, tempomattam és egyebekkel amik a kérdésben szerepelnek.
Érdekes, hogy a hasznaltauto.hu-n 900e-1 millió körül kezdődik a kínálat a leglelekottabb rengeteget futott fapados példányoknál.
Sok H Astrás fórumon fölt vagyok. VAnnak olyan tagok, akik szintén németből hozták be az autójukat, de egyik sem pár százezerbe került.
Elhiszem, hogy te ennyiért vetted, mert valaki mindenáraon valamiért azonnal szabadulni akart tőle. De ne általánosíts! Egy jól felszerelt, nem lelakott, dízel H Astráért 930eFt teljesen korrekt ár. És egyáltalán nem sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!