Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson segítség?

Simson segítség?

Figyelt kérdés

Sziasztok ! Most vettem egy simsont, adás-vételi szerződéssel. Tudom, hogy kell rá kötnöm egy biztosítást, hogy használhassam forgalomban. Melyiket javasolnátok?

Milyen egyéb dologra van szükség , hogy gond nélkül használhassam a forgalomban?

Milyen benzint, és milyen olajat ajánlotok? Ezeket, hogyan és milyen arányban kell bekeverni?

Egyéb tippek és tanácsaitok vannak? Sosem motoroztam, és most simsonon szeretnék megtanulni. B kategóriás jogosítvánnyal rendelkezem. Segítségetek előre is köszönöm ! :)

2016. ápr. 20. 00:14
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Netrisk-en van kalkulátor meg javaslatoks tb.
2016. ápr. 20. 00:33
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Az olajat javaslom vegyél benzinkúton, ott szerintem meg fogják mondani hogy milyen való bele, valamint vegyél 95ös benzint, én olyat használok. A keverési arányok rajta vannak tudtommal a flakonon. De ha jól emlékszem 1 liter olaj 50 liter benzinhez.
2016. ápr. 20. 00:43
 3/3 anonim válasza:
54%
10w40 olaj, 1:30 - 1:40 arányban keverd.
2016. jún. 6. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!