Szakma választás előtt állok, mindenképpen autókkal akarok foglalkozni, de nem tudok dönteni, melyik lenne vajon a legjobb döntés?
Nem vársz választ senkitől??? "de nem tudok dönteni, melyik lenne vajon a legjobb döntés?" Ezt mintha te írtad volna...
Legjobb döntés?? Miben a legjobb? Pénzben?? Arra már megkaptad a választ.(még ha fáj,vagy ha nem hiszed el akkor is így van)
"Csak kíváncsi voltam mások véleményére, én már szerintem amúgy döntöttrm régen, csak érdekelt, hogy mások mit mondanak..."
Tudsz olvasni látom...
Nem fáj és nem nem hiszem el... Attól, hogy te nem, vagy csak felületesen értesz a szakmádhoz, más aki szereti is azt, nem csak belekényszerül, hogy aztán jobb dolga ne legyen, mint acsarkodni egy fórumon értelmetlenül... Attól még más lazán megél belőle...
És nem nem az volt a kérdés, hogy melyiket melózzam, hanem, hogy ki mit gondol, melyiket válasszam szakmának... Ami papíron a szakmám lesz...
"Nem fáj és nem nem hiszem el... "
Majd ha lesz néhányezer munkaóra a hátad mögött,és nem 14 éves leszel akkor akkor elhiszed...de hogy a -számodra ideális-választ megkapd :válaszd amelyiket szeretnéd,mindből busásan megélsz,fantasztikusan lehet keresni vele.
"Tudsz olvasni látom..."
Az időrendi sorrendet picit összekavartad,de nem baj.(autóvillamosságiként már az lesz.. :-)
Na, döntöttél már? :D
Nem tudom, hogy akik azt írják, hogy túl sok szerelő van, azok hol laknak... A barátom autószerelő (van szerelő és autóelektronikai műszerész végzettsége), a műhelyükbe évek óta keresnek embert, és a föld alól se tudnak előhúzni olyat, aki használható is... Persze, van egy rakatnyi "autószerelő" a környéken, de csak gányolni tud a többség. Fényezőt szintén nem találnak évek óta értelmeset, aki szépen is dolgozik anélkül, hogy a főnök fogná a kezét.
Szerintem a felsoroltak közül bármelyikből meg lehet élni vígan, HA jó vagy benne. Ha tojsz rá, akkor persze mindenhonnan ki fognak hajítani, és nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!