Dízelt vagy benzinest? Ki melyik mellett voksol?
Tegnap volt egy kisebb veszekedés nálunk erről.Pontosabban apukám és a párom között,hogy melyik a jobb.
Párom megrögzött dízel szakértő és önjelölt zseni az autók körében.
Engem is érdekelne,hogy az itt lévők közül ki melyikre voksolna.Esetleg érvekkel is alátámaszthatjátok.
Nekem mindig benzinesem volt, most is mindkettő kocsim benzines, mindig azt preferáltam. Igaz, dízelem nem volt, de vezettem már olyat is. Nekem a benzines élvezhetőbb. Többet pörög, szebb hangja van egy jó benzines motornak, nem kormol.
Ennek ellenére a dízelnek is vannak előnyei, nagyobb hatásfok, nagyobb nyomaték, kisebb fogyasztás, így szerintem kicsit az a helyzet, hogy aki szeret, élvez vezetni, annak a benzines az etalon, aki meg szeret spórolni, nem igazán érdekli a vezetés, annak a dízel talán jobb. Ez persze általánosítás, van szörnyű benzines és dízel, meg nagyon jó is mindkettőből. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!