Opel corsa b 1.2?
Figyelt kérdés
Véleményekre és tapasztalatokra lennék kíváncsi, főleg városi néha országúti, ritkán autópályás használatra szeretném, egyedül max 2-en használnánk, a 33kw-os (45 ló) venném, előre is köszönöm mindenkinek a választ, és kérlek ne népítéletről küldjetek linkeket meg ilyenek, az meséljen akinek van és tudok vele beszélgetni róla, ott már én is néztem2016. ápr. 14. 20:38
11/12 anonim válasza:
15 éve a nejemnek volt egy. Néha kipróbáltam, s bár nekem hónaljban kicsit szűk volt, sok rosszat nem tudtam volna róla mondani.
12/12 anonim válasza:
Ha jó akkor nyugodtan vedd meg . Bár én is ültem már benne és elég szűk volt. De amúgy meg nem elő írás autópályán 130 km/h-val menni. Ha 100-zal mész az is elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!