Létezik olyan 5 éves autó, aminek a formája 5 év múlva nem megy ki a divatból?
Figyelt kérdés
Nem vagyok márkafüggő. Az elmúlt 40 évben egy rahedli vas pöfögött már alattam, és nem határolódom el újabb típusok kipróbálásától sem. Talán a Fiat és a Citroen esik csak ki.
Az viszont őszintén zavar, hogy egy 10 éves kocsi már divatjamúlt, mert merőben más formák a menők. Van olyan forma, ami közel állandó?
2016. ápr. 12. 20:16
1/4 anonim válasza:
Persze hogy van. Csak epp mindenkinek mas. Nem egyforma az izlesunk.
De nagy atlagban elmondhato hogy a Bertone vagy a Pininfarina design örökke fiatalos marad.
2/4 anonim válasza:
Miquel bácsi én nem így ismertelek meg eddig, eddig soha nem a külső hanem a belső dominált nálad. :) Honda Civic na az jó sok ideig nem lesz divatjamúlt. Legalábbis nálam. Vaagy a Opel G Astra.
3/4 anonim válasza:
Én meg úgy gondolom, hogy a visszafogott autók időtállóak. Szerintem egy 97-es 5-ös Passat például ha jó állapotban van, akkor mai napig elég jó kiállású autó. És az új Passat sem valami nagy durrantás formailag, ezért időtálló. Míg mondjuk egy Ford Sierra, amekkora durranás volt újkorában, mára annyira elavultnak tűnik a formája, mert túl különleges a formája.
4/4 anonim válasza:
Kölcsönadtam az időgépem, de majd 5 év múlva visszatérünk erre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!