Suzuki Alto 1.1 műszerfal csere fordulatszámmérősre?
Figyelt kérdés
Érdekelne hogy hogyan tudnám én kicserélni ezt, oké megveszem a műszeregységet de van egy nagy darab műanyag kába körülötte ami a fél autón ott van egybe függően és ilyen a képen látható peckek tartják. Nem szeretném megsérteni megnyomni a pöcköket nem sajnálnám de minél kisebb kárral hogyan tudnám lebontani egyáltalán benne vannak a kábelek? és mutatná is az RPM-et? Elég kicsi a hely ahogy néztem ezeknél a pöcköknél, és ezt hogyan szedjem ki, simán tépjem le vagy nyomjam ki vagy nem tudom...
2016. ápr. 12. 19:00
1/3 anonim válasza:
Ha még sose csináltál iylesmit bízd szerelőre. 10.000-ért összerakják és attól sem kellt artanod, hogy elrontasz v mit.
2/3 A kérdező kommentje:
A KM-óra állást azt a műszeregység tárolja vagy maga az ECM/ECU, motorvezérlő elektronika?
2016. ápr. 14. 09:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!