Ez megfelelő Hifi lesz Golf 4-be?
Figyelt kérdés
Fejegység: [link]
Első komponens szett: [link]
Erősítő: [link]
Később mélynyomó: [link]
2016. ápr. 12. 15:39
1/7 anonim válasza:
Én is azt a fejegységet néztem, de lebeszéltek róla, mert minden bajuk van. Nagyobb fájl lejátszásakor akadozik, a beállításokat elveszti, random állítgatja a hangerőt, a kijelzőjét is szokták szidni. A JVC-k és Pioneer-ek között nézegess. Persze az Alpine is nagyon jó, de inkább csak a drágább kategóriákban. A mélynyomóhoz tudok még hozzászólni, a Gladenek jók, de mit kezdesz azzal láda nélkül?
2/7 A kérdező kommentje:
Hoppá , milyen láda illene hozzá?
Electro zenéket szoktam hallgatni
Ehhez valami Bassreflex üres láda?
2016. ápr. 12. 17:42
3/7 Osynho válasza:
Az az erősítő nem való sub hajtására, elég gyenge. Egyébként is a micridimension inkább hangszeres zenéhez való, az element szett se a csimbumm zenében mutatja meg mit tud.
Van valami oka, hogy pont ezeket nézegetted? Erősítőt biztosan használtan keresnék, sőt mindent, de ez én vagyok. Olcsóbban hozol ki sokkal jobb hangot.
4/7 A kérdező kommentje:
Ezt egy hozzáértő embertől kérdeztem
De ti mit ajánlotok?
Fejegységből, hangszóró szettből mindenképp újat szeretnék , erősítőből lehet használt is
2016. ápr. 12. 20:29
5/7 anonim válasza:
Pár napja nem ez volt, vagy ott más autóba kérdeztek?:D
6/7 A kérdező kommentje:
Ott más autóba! Szerintem
2016. ápr. 12. 21:48
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!