Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez megfelelő Hifi lesz Golf 4-be?

Ez megfelelő Hifi lesz Golf 4-be?

Figyelt kérdés

Fejegység: [link]

Első komponens szett: [link]

Erősítő: [link]

Később mélynyomó: [link]

2016. ápr. 12. 15:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Én is azt a fejegységet néztem, de lebeszéltek róla, mert minden bajuk van. Nagyobb fájl lejátszásakor akadozik, a beállításokat elveszti, random állítgatja a hangerőt, a kijelzőjét is szokták szidni. A JVC-k és Pioneer-ek között nézegess. Persze az Alpine is nagyon jó, de inkább csak a drágább kategóriákban. A mélynyomóhoz tudok még hozzászólni, a Gladenek jók, de mit kezdesz azzal láda nélkül?
2016. ápr. 12. 17:22
 2/7 A kérdező kommentje:

Hoppá , milyen láda illene hozzá?

Electro zenéket szoktam hallgatni

Ehhez valami Bassreflex üres láda?

2016. ápr. 12. 17:42
 3/7 Osynho ***** válasza:

Az az erősítő nem való sub hajtására, elég gyenge. Egyébként is a micridimension inkább hangszeres zenéhez való, az element szett se a csimbumm zenében mutatja meg mit tud.

Van valami oka, hogy pont ezeket nézegetted? Erősítőt biztosan használtan keresnék, sőt mindent, de ez én vagyok. Olcsóbban hozol ki sokkal jobb hangot.

2016. ápr. 12. 18:08
 4/7 A kérdező kommentje:

Ezt egy hozzáértő embertől kérdeztem

De ti mit ajánlotok?

Fejegységből, hangszóró szettből mindenképp újat szeretnék , erősítőből lehet használt is

2016. ápr. 12. 20:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Pár napja nem ez volt, vagy ott más autóba kérdeztek?:D
2016. ápr. 12. 21:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Ott más autóba! Szerintem
2016. ápr. 12. 21:48
 7/7 anonim ***** válasza:

Mindenképpen bassreflex ládát ajánlanék.

Hangszórókat meg a Gladen, Hertz, Focal, Crunch, JVC, Alpine, Kenwood márkák közül választanék.

Fejegységnek pl.:

[link]

[link]

[link]

2016. ápr. 13. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!