Horváth Ádám Töti kérdése:
Golf 2 1.3-mas kaszniba 1.8 motort mennyire lehetne belerakni faragás nélkül? Vagy mindenképp faragni kell? Valamint min kell változtatni?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 11. 21:08
1/5 anonim válasza:
Többe mint amennyit az egész ér, mivel...papírozást is fizetni kell. Ezen kívül nem csak motort kell cserélni hanem egy valag alkatrészt. Ez nem lego.
2/5 anonim válasza:
Technikailag a VW-nál sok minden egyezik. Én pl az 1.8-ast építettem át 16 szelepesre, ráment simán a hengerfej, az elektronika volt sok.
Itt is az lenne valszeg hogy a motor egy az egyben átmegy, de kellene neki hosszabb váltó, ha esetleg GTI-teszel, akkor lehet hogy más üzemanyagellátó rendszer kell, más elektronika, ha nem sima K hanem Ke-jetronic.
De ahogy előttem írták, a papírozás lenne a legnagyobb gond.
3/5 anonim válasza:
A papirozasrol nem tudok semmit,de mint autoszerelo mondom hogy a motorcsere onmagaban nem nagy muveszet. Szamold bele a valtotcseret is mivel nem egyforma a ketto,feltengelyek (ez nem biztos) motortarto bakok (meg ez is lehet azonos,de ha nem az akkor is egyszeru a csere).Tovabba van meg egy halom aprosag amivel tobbet fogsz bibelodni mint az elobb felsoroltakkal...de lenyegeben egy felkeszultebb hobbiszerelo osszedobja othon siman (szerintem :) )
4/5 anonim válasza:
A probléma a papirokkal van. Drágább lesz mindent legálisan lebonyolítani mitn amit az egész autó ér.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Igazából a váltót alapból cserélném :9 És van rá 3 évem
2016. ápr. 12. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!