Volkswagen Transporter T4 szerintetek túlzás családi, kirándulós autónak?
Figyelt kérdés
Tekintve, hogy a használt piacon ~15 év körül vannak, de elég megbízható konstrukciónak tűnik, hely van benne bőven és 5-6 ember is elfér benne kényelmesen. A T5-ösök sajnos elég drágák (sőt, T4 sem olcsó szerintem, de elnyűhetetlennek tűnik).2016. ápr. 10. 14:52
1/5 anonim válasza:
Szerintem megéri ,mert ezzel ha messzebbre mentek minden belefér , ha még nagy a család akkor meg főleg
2/5 A kérdező kommentje:
Ahogy nézem, a jobb állapotúak, amiket nem melós autónak használtak 1-1,5 millió között mennek. Nem sok ez a kategóriájában? Érdemes még 10 évre tervezni vele?
2016. ápr. 10. 15:27
3/5 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy a T4 kategóriájában nem sok kisbusztt találsz. A vele egykorú Transitok, Fiatok, Mercedes kisbuszok ha műszakilag még jók is, de maga az autó már tuti széthullott. A T4-esek pedig meglepően jól bírják. Ezért is drágább mint a többi, sokan mai napig elindulnak velük többezer km-es útra, 2 tonnás utánfutóval és plafonig pakolva. Egyébként mindennapi használatra is tökéletes, városban is lehet közlekedni egy ilyen kisbusszal, persze parkolni körülményesebb bizonyos helyeken.
4/5 anonim válasza:
Kicsit angy szerintem családinak, de aztán ti tudjátok.
5/5 Bajer válasza:
A VW Sharan is ilyen kategória, abból is érdemes nézegetni. Megbízható az 1.9 TDI motor. Ha olcsóbb kell, ott a 7 személyes Dacia Logan MCV 1.5 dci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!