Derbi Senda ülés nagyon kénylmetlen?!
Figyelt kérdés
Érdeklődnék, hogy ti hogy bírjátok a Derbi Senda vagy más hasonló motor zseniálisan kényelmetlen ülését. Nekem már 20 perc motorozás után annyira fáj az alsó felem, hogy meg kell állnom kicsit pihenni. Valaki megpróbálta már jobban kipárnázni, újraszivacsozni illetve újrabőrözni?2016. ápr. 9. 15:25
1/7 anonim válasza:
Ahány ember annyi féle kényelem...
2/7 A kérdező kommentje:
Azt értem hogy mindenkinek más a kényelmes, de sok tesztben olvastam hogy mások szerint is elég kényelmetlen.
2016. ápr. 9. 21:13
3/7 anonim válasza:
nekem 30 perc után zsibbad a f...om tőle
4/7 A kérdező kommentje:
Pont erről beszélek :D Amúg mintha azt hallottam volna a hogy Derbi Senda X-Race ülése kényelmesebb. Erről tud valaki valamit? Illetve hogy az Xrace ülését rá lehet rakni egy Xtreme re?
2016. ápr. 10. 10:14
5/7 anonim válasza:
X-Race volt a második motorom Simson után, őszintén szólva én az öreg Simsonon kényelmesebben ültem. :)
6/7 A kérdező kommentje:
Hát a Simson ülése egyik 50es enduróéhoz sem hasonlítható sajnos. Nekem nem is az kell hogy olyan kényelmes legyen mint egy bőrfotel, csak hogy ne fájjon tőle az egész seggem.
2016. ápr. 11. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!