Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Alig van egy pici turbó hang....

Involver kérdése:

Alig van egy pici turbó hang. Szerintetek cserélni kell? Többi lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok. Először is köszönöm hogy időt szakítasz erre és elolvasod. Bele is vágok. Van egy 1993-as évjáratú Golf 3 1.9 TD típusú kocsim. Megfigyeltem hogy szinte az összes turbós kocsinál van egy sípoló hang nem csak gyorsításnál hanem mikor nagy fordulatnál leveszik a lábukat a gázról. Enyém pedig semmi ilyen hangot nem ad csak ha nagy fordulat számon leveszem a lábam a gázról ilyenkor se azt a "szép" sípoló hangot hallom hanem kicsit morcosabb mélyebb hangot. Sajnos egyik ismerősömnek sincs sima TD akit megtudnék erről kérdezni. Kamrás motor 75 lóerő személy szerint nem hiszem hogy ez befolyásolná de ki tudja... Elég lenne neki egy sima tisztítás hogy "fütyüljön" mert tele van kosszal vagy cserélnem kell? ( Tudom jönni fog olyan komment hogy látatlanul nem megy vidd el szerelőhöz ) De reménykedek benne hogy van itt olyan ember aki feltud erről világosítani. Vagy a másik variáció hogy ettől ne is várjak fütyülő hangot? Válaszokat előre is köszönöm.

2016. ápr. 9. 14:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az ereje a legfontosabb ahogy mondtam :)

Akkor örulok

2016. máj. 4. 09:28
 12/12 A kérdező kommentje:
Igen igen :) Eddig se volt vele gond mert előzésnél nem kellett vissza váltanom de 75 ló még is csak 75 ló. Ezekkel a módosításokkal meg az intercoolerral egy sima mezei sofőr nem mondaná meg hogy csak 75 ló van benne :)
2016. máj. 4. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!