Megvegyek, egy olyan suzukit amiből az előzö tulajdonosa kiszereltette a biztonsági öveket?
Poton áron adná nekem a 2002 suzuki swiftjét.
Valami fóbiája van/ volt a biztonsági ővtöl fél tőle.
Ezért kiszedte a kocsiból elöl és hátul is az összeset.
Meg ne vedd.
Fóbia aha. Vagy rommá törte, vagy valami mókolt szar.
Valószínüleg tényleg fóbia.Volt kollégám és kicsit mindig idióta volt.
Pl.volt olyan,hogy végignézte a faluba az összes házat,hogy milyen színüek végül pedig lefestette lilára a saját házát.Mivel olyan színű még nemvolt a faluban.
Van egy nagy cserepes kaktusza azt mondta hogy naponta kétszer a hóna alá csapja és sétál vele egyet a kertjében,hogy levegőzzön.stb és sorolhatnám még a dolgait.
Én nem venném meg, nem is konkrétan a biztonságiöv miatt, bár ez is elég betegen hangzik.
Viszont amiket leírtál róla, nah én egy ilyen ember autójába még utasként sem ülnék be, nem hogy az ő autóját vezessem.
Aki ennyire kattant, az mennyire figyelhetett oda az autó állapotára, meg úgy általában mi van ha éppen volt neki egy tikkelése, hogy zavarja, ha néha nyikorog a fék és ezért kiszerelte. Nyilván ez egy szélsőséges példa de érted mire gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!