Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nehezen kapja el az alapjárato...

Nehezen kapja el az alapjáratot. Miért?

Figyelt kérdés
Indításkor kb minden 10. alkalommal abszolút nincs alapjárat. Ha nem gázolnám, lefulladna. Ez kb fél percig tart, aztán beáll az alapjárat. Mi okozza? Renault Twingo 1,2 benzin
2016. ápr. 7. 23:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Előtte sokáig áll az autó, vagy teljesen mindegy, hogy mennyit állt elötte?
2016. ápr. 7. 23:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Attól független hogy mennyit áll előtte. Csinálta 10 perc és 3 nap állás után is már.
2016. ápr. 8. 00:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is ezt csinálja az autóm. Mondjuk ez minimum egy évet állt, mielőtt megvettem. Leginkább akkor, amikor megállok lámpánál, vagy kereszteződésben kanyarodás előtt, de van, hogy már indulásnál is, amíg kiszállok kinyitni a kaput. Először így köhög (nem tudom jobban megfogalmazni, mintha le akarna fulladni), volt hogy le is állt már. Én is kisebb gázfröccsöket adok, hogy ne fulladjon le, mert ha lefullad olyankor általában nehezebben is indul, ami azért egy kereszteződésben nem túl jó. Alapjárati motor ki lesz cserélve rajta. Lehet, hogy neked is ez a gond.
2016. ápr. 8. 07:58
 4/5 TheCruve ***** válasza:
Alapjárati motor javítás, tisztítás, vagy csere
2016. ápr. 8. 09:26
 5/5 A kérdező kommentje:
Az az erdekes hogy ezt csak inditaskor csinalja. Menet kozben minden oke uresben is.
2016. ápr. 8. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!