Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a baja az Opel Astra G 1.6...

Mi a baja az Opel Astra G 1.6 16v 1999-nek?

Figyelt kérdés
Szóval, mikor beindítom, akkor elkezd felmenni a fordulatszám, anyám múltkor úgy tolatott ki, mint a 70 éves nyugdíjasok, csuma gáz és kis kuplung (megjegyezem normálisan szokott vezetni, és mondta is,hogy egyátalán nem nyomta a gázt, de akkor is pörgött), füstöl a kipufogó nagyon, és múltkor mikor mentünk vele menet közben 90°C volt a vízhőfok. NEM az enyém az autó, anyumé, én még csak 17 vagyok, de anyumat nem érdekli,hogy mi van az autóval, engem viszont aggaszt nagyon. Videót linkelek majd, tudom hiba volt többször megnyomni, de szemléltetni akartam a füstöt. Egyébként még olyan probléma is van vele,hogy benyomom a gázpedált és 1mp után reagál rá,hogy benyomtam volna.

2016. ápr. 7. 16:21
 1/7 A kérdező kommentje:
Még olyan problémája is van,hogy ugye gázadás nélkül indítás után felmegy magától a fordulatszám (majd videóban láthatjátok), és 1500-on van az alapjárot, holott általában 1000 alatt szokott lenni. Mi van vele?
2016. ápr. 7. 16:24
 2/7 A kérdező kommentje:
[link] Itt a videó, a füstölésről nemtudtam a videót felrakni,mert abból 2mp-t vett fel és semmi nem látszik
2016. ápr. 7. 16:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
90 Celsius fokos vízhőfok nem hiba, hanem üzemi hőmérséklet. Az alapjárat magasabb a normálnál. Szerelőt javaslok, mert lehet itt a gyújtással probléma, kipufogóval vagy a katalizátorral. Győzd meg anyudat, hogy hosszabb távon olcsóbban kijön, ha most elviszi szerelőhöz a járgányt.
2016. ápr. 7. 17:13
 4/7 A kérdező kommentje:
De az normális,hogy eddig 1000 alatt volt az alapjárat, mostmeg 1400-500-on? Nem nagyon tudom meggyőzni, mert nevelőfateromnak van egy vitoja, amivel kiszokott járni németbe és most azt kell megcsináltatni. füstölés az kata?
2016. ápr. 7. 17:17
 5/7 anonim ***** válasza:
70%
Mint írtam feljebb az alapjárati fordulatszám a videó alapján magasabb a normálnál. Füstölés meg lehet katalizátor, elégtelen gyújtás stb. stb. Egy megbízható szerelőt érdemes keresnetek, aki kideríti a hiba okát, ennyit tudok mondani.
2016. ápr. 7. 17:22
 6/7 A kérdező kommentje:
értem,köszi
2016. ápr. 7. 18:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Gyujtást azért annyiból ki lehet zárni, hogy akkor inkább ingadozna a fordulat.
2016. ápr. 7. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!