Melyik a 3 legcsövesebb rendszám sorrendben a pályákon az EU-ban szerintetek?
Figyelt kérdés
BG-RO-SRB?2016. ápr. 7. 13:55
1/5 anonim válasza:
A te autódé.
Nem kell megsértődni, csak vicc volt :D Tény hogy ezekkel nem árt vigyázni. De vannak rosszabbak szerintem, csak ugye az általad felsoroltak a leggyakoribb külföldiek nálunk.
2/5 anonim válasza:
Hát multkor egy iraki kamionból kiszálló kamionos elég durván nézett ki, de "sok" orosz, ukrán rendszám szaladgál, nekem ezek a legcsövesebbek, na meg a török. Azok a kamionosok visszataszitóak :(.
Csak a csöves mit jelent ? autók állapota ? vagy mire gondoltál ? vagy a sofőrök ? A románok különb járművekkel szaladgálnak mint a magyarok ....
3/5 anonim válasza:
Szerintem totál mindegy, enma rendszám teszi az autóst.
4/5 anonim válasza:
Azok, amikről egyáltalán nem lehet rájönni, hogy milyen országbeli.
5/5 anonim válasza:
Azzal mi a gond? Nem mindegy, melyik országból való?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!