VW Golf VI 2009/2010 járatú autót szeretnék venni, tapasztalatok?
Minden érdekel a témával kapcsolatban. Ha van valakinek valami infója az kérem ossza meg.
Mennyire megbízhatóak, mennyire kell költeni rá. Mi az a km ami fölött már nem érdemes nézni.
Az 1.4, 1.6 motorokkal nincs probléma, az 1.6 lenne a legjobb, de nagyon ritka. A TSI-ket kerülni kell, rengeteg velük a gond. Én is ezeket nézegettem, már majdnem vettem is egyet, de a tulaj figyelmeztetett, hogy sok baj van vele, szóval gondoljam meg. Rengeteget kutakodtam az autóval kapcsolatban, és azt tudtam meg róla, hogy 2012 utánit kell venni, mert ott nem jellemző a laza vezérlés, és nem kokszosodnak a motorok. A 2012 előttieket meg rendszeresen tisztítani kell.
A 2012 utániak nekem drágák voltak, így maradtam az ötösnél, sima 1.6 motorral. Csak kinézetben más a 2 autó, a hatos szebb, de nekem a Sportline csomag feldobja az autót, és szerintem a trendline, comfortline hatosoknál bőven jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!