Létezik olyan, hogy kanyarban megbolondul a kipörgésgátló? Vagy hogy csak az egyik kereket fogja meg?
Figyelt kérdés
Ma elég érdekes eset történt. meglehetős meredek balkanyaros lejtő alján éles jobbkanyarban van a főútra egy behajtó sáv. A lejtő kezdetétől 40-es tábla van érvényben. Általában 4-ben szoktam legurulni. 1.8 benzines Focus, negyedikben is harap, ha van egy kis lendület. Most viszont jött egy kamion a főúton, láttam, hogy előtte, de lassítás nélkül mögötte se férek ki. Ezért visszavettem 3.-ba. Hozzáteszem, esett az eső is. Szóval itt megbolondult a helyzet. Az autó először jobbra, majd balra kitört, és a kormány majd kiugrott a kezemből. Közben pedig olyan érzés volt, mintha darálták volna a kerekeit. Vagy mintha nagyon durva murván gurulnék. Szóval valamiért úgy éreztem, hogy a kanyarban a kis ívben forduló kerék kipörgött. Lehetséges ez?2016. ápr. 6. 21:59
1/2 walk w1th mee válasza:
1.0C corsa szilveszterkor autokáztunk csajokkal:D a kanyarban majd nem meghaltunk/beborultunk a szerpentinen..az esp megbolondult leblokkált a hátsó két kerék és csúúúszáááás:D száraz aszfalton:D .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!