Piros STOP felvillant 2x 1 másodpercre, most aggódjak?
Ma volt az autó műszakin, szerelő ismerős vitte el. Mondta, hogy folyik az olaj, gondolom tömítés gond lehet, de nem mondta, hogy nagy gond lenne.
Hazafele 2x felvillant a stop piros lámpa, olyan gyors volt, hogy nem láttam világított e mellé még valami.
Hazaértem, megnéztem a folyadékszinteket, az olajból is elég van benne, a hűtővíz is a max és a minimum között van, a fékfolyadék is úgy látszik okés. Nyomkodtam tövig a féket is, semmi gond nem volt vele.
Most vajon be merjek ülni a kocsiba holnap reggel?
ne aggódj. Ha valami gondja lesz, majd tartósan világít.
Legyen nálad minden löttyből egy flakonnal.
A gyári gépkönyv szerint ezek lehetnek:
Szóval akár a kézifék kapcsolód is bejelezhetett (műszakin jól meg szokták rángatni a fékpadon a kéziféket is)
Sziasztok!
Köszönöm, megnyugodtam kicsit. Megnéztük újra az összes folyadék szintet, kicsit öntöttem a hűtőfolyadékba. Utána mentünk kb 6km-t emelkedőn is lejtőn is, fekvő rendőrök tömkelegén, de semmi. Talán tényleg csak egy kicsit megzavarodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!