Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ki foglalkozik átkapcsolható...

Tivadar89 kérdése:

Ki foglalkozik átkapcsolható motor elektronikával?

Figyelt kérdés
Láttam a facebookon egy bejegyzés, hogy van valaki aki olyan motor vezérlő elektronikát tud ,amit 3 vagy akár több módba lehet átkapcsolni akár menet közbe is. Ez érdekelne engem. Aki tud erről valamit az kérem jelezze nekem, mert én nem találom sehol sem meg.
2016. ápr. 4. 22:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Most miről is van szó? Régi autóba ilyen beépíteni vagy hova? Ebből nem sok derül ki, pontosan kit vagy mit keresünk.
2016. ápr. 4. 23:54
 2/2 A kérdező kommentje:
Láttam egy hirdetést hogy mai személyautóhoz irnak olyan motor vezérlőt amiben 3 vagy akár több fokozat is van. pl: eco mod, normál mód, sport mod. és ezt menet közben is átlehet kapcsolni. Egy passathoz hirdette, de irta hogy más tipushoz is készít. Ez érdekelne engem.
2016. ápr. 5. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!