Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mz hátsó teleszkópot szét...

Mz hátsó teleszkópot szét lehet szedni és felújítani?

Figyelt kérdés
És ha igen hogyan?

2016. ápr. 4. 20:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Otthon nem igazán.
2016. ápr. 4. 21:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Max ha megvan minden felszerelés.
2016. ápr. 4. 21:04
 3/4 A kérdező kommentje:
Aha hát nekem sikerült amúgy netről mégnéztem hogyan kell bár nem egyszerű :D
2016. ápr. 6. 20:45
 4/4 anonim ***** válasza:
36%

Miért kéne ahoz speciális felszerelés? ...ehh.... Kiveszed az egyik oldali teleszkópot, egyszerre csak egyet... különben összerogy motor..

Összenyomod a rugót, hogy ki tudjad venni a felső biztosító műanyagokat. Ha ez megvan, lehúzod róla a rugót..A teleszkóp tetején található leginkább banán formájú mélyedésekbe beraksz egy tompább csavarhúzótt, megkoppintod oldalirányba kalapáccsal és már ki is lazult..kitekered...aztán én legalább is úgy szoktam, hogy : A teleszkóp alsó karikájába raksz egy rudat majd ráállsz..a felső karikába is raksz egyet, megrántod felfele és voilá' már szét is van szedve..kb 10 perc alatt...szimmering kell még meg olaj..aztán kész is.

2016. ápr. 7. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!