Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitől gerreg a seat leon?

Bucibabuci kérdése:

Mitől gerreg a seat leon?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=AiHPmzFxuyI

felvettem a hangját, amint halljátok, csak terhelésre csinálja.

2010. ápr. 5. 16:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

10W-s olajat raktál a seatba?

Gratulálok neked...

A 10W-s olajak kb semmire se jók! Max a traktorba..

Én a 20 éves kocsimba is 5W-st rakok... És igen számít! mert egy kis használat és már nem 10w-s az az olaj hanem 12-13w-s aztán a határ a csillagos ég ha pedig sosem cseréled le kiszedheted a motorból drazsé formájában...

2010. ápr. 28. 00:24
 12/13 anonim ***** válasza:
Egyik henger úgy kopog hogy fáj hallgatni, és ha rám hallgatsz ránézel az injektorokra + a szelepekre..
2010. ápr. 28. 00:26
 13/13 A kérdező kommentje:

már kicseréltem az olajat, de úgylátszik későn, mert olajcsere után 1 héttel kezzdte csinálni. most 5w van benne, de már nem segít, jövő héten új hidrotőke lesz benne.

El van törve a katalizátor is, az befolyásolhatja, hogy lomha? Azt is cserélem, 2 hét múlva műszaki, zöld kártya, muszály lesz megcsinálni :)

2010. ápr. 28. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!