Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitől gerreg a seat leon?

Bucibabuci kérdése:

Mitől gerreg a seat leon?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=AiHPmzFxuyI

felvettem a hangját, amint halljátok, csak terhelésre csinálja.

2010. ápr. 5. 16:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hát ez stöcni! (hidrotóke) Valahogy terhelésre leejti az olajnyomást, mérj az olajon egy viszkozitást, előtte nézzél olajnívót. Egy tőke szól csak, biztos, az is lehet, hogy repedt.
2010. ápr. 5. 16:54
 2/13 lodarazs ***** válasza:
Ha jól hallom, alapjáraton(?) is és gázadás után gázelvételnél hallani. Ugye? Milyen motor van benne? Km?
2010. ápr. 5. 19:46
 3/13 A kérdező kommentje:

gázadáskor csinálja, alapjáraton nem. de pl ha ráadom a reflektort vagy a klímát, akkor is gerreg, annyira megfogja a motort.

1.4 benzines 2002-es évj.

olaj és szíjcsere volt fél éve mikor megvettük, vezérlés tuti nincs elrakva, olaj 10W, utánna olvastam hogy 0vagy 5 w kell bele, de annyira nem kellene érződnie vagy mégis?

gyertya is ki lett cserélve, 1 pólusúról 3 pólusúra.

diagnosztikai lámpa nem ég, gyújtásráadáskor sem. Van hibakódolvasó programom és kábelem hozzá, mindent tudok rajta csinálni, (pl magnó,légzsák lámpa égett, kikapcsolta, ventillátor le volt égve kimutatta stb) de a motorvezérlést nem látja.

Most fogunk bele kaalizátort venni, mert csörög, el van törve.

Megérte nekünk az 1.300.000 -at.

És még a 81-es audinkat is odaadtuk érte, pedig semmi baja nem volt csk újabbat akartunk:(

2010. ápr. 5. 20:56
 4/13 A kérdező kommentje:
kaalizátor=katalizátor
2010. ápr. 5. 20:57
 5/13 lodarazs ***** válasza:
Lehetne hidrotőke is, de szerintem ez dugattyú vagy csapszeg hang, de ne nekem legyen igazam. Sajnos a VW 1.4-es bizonyos motorjainál ez előfordul.
2010. ápr. 5. 21:43
 6/13 A kérdező kommentje:
dugattyút és csapszeget hol tudnék venni, úgy látom ha fúratom, akkor adnak hozzá, de így simán nem lehet autósboltban kapni.
2010. ápr. 6. 13:49
 7/13 A kérdező kommentje:
feleségem szerint nem "házi" benzint kellene tankolni. tele tankolta kúton, kezdd kisebb hangja lenni:)
2010. ápr. 12. 21:33
 8/13 A kérdező kommentje:
ja meg ma lecseréltem az olajat, raktam bele hidrotőke tisztítót, remélem még jobb lesz
2010. ápr. 12. 21:35
 9/13 A kérdező kommentje:

úgy néz ki hidrotőke, hideg motornál eszméletlenül kattog, melegen kicsit kissebb lsz a hangja

neten tudnátok olcsó alkatrészboltot, hátha tudnék pár ezrest spórolni:)

2010. ápr. 27. 11:03
 10/13 anonim ***** válasza:
A Hungária Körúton van egy VW-Audi bontó,ahol új és nem utolsósorban NÉMET alkatrészeket árulnak.Az OMV kúttal szemben van egy négy emeletes épület aljában.Nekem egy Audim volt,és kellett hozzá bőven alkatrész.Mindig oda mentem,mert nem találtam ettől olcsóbbat.Egy idő után még kedvezményt is kaptam.Pl.:Egy gyári izzítógyertya 2006-os PD motorhoz 2000ft.Kell ettől olcsóbb???
2010. ápr. 27. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!