Vettem állitható futóművet és szseretném bele íratni a forgalmiba, ezt hol lehet megcsináltatni, talán vizsgalállomásokon?
Csak akkor próbáld meg lepapírozni, ha közúton is szeretnéd használni.
Ha mindenhez van normális dokumentáció, akkor sem túl esélyes.
Gondolom a totalcaron olvastad már a legális, lepapirozott BMW tuning történetét. Viszonylag szerény átalakítások, irgalmatlan papírmunkával.
Ha nem, itt van:
Attól függ, Te mit hívsz állítható futóműnek, illetve milyen típusba akarod beszerelni?
Csak két eset:
-ha egy garnitúra állítható gólyalábat veszel, és vizsga idejére normál magasságúra állítod, akkor a kutya nem szól érte.
-viszont ha egy Lada alá beraksz pl. egy Mitsu-hátsóhidat -tárcsafékkel, állító karokkal- az már engedélyköteles.
Éppen ezt kérdeztem!
Szerinted ezzel a külvárosi szleng kifejezéssel arrébb vagyunk? Gewinde.....egy teleszkóp, amin a rugótámot tekergetheted lejjebb-följebb. Ezzel a kasztnit emelheted vagy süllyesztheted.......
Semmi köze a futómű állításhoz. :(
Értettem elsőre is.
Csak ismételni tudom az előzőeket.
Attól, hogy vettél egy garnitúra rövidített rugót 20-30 ezerFt. körül, az még nem azonos az állítható futóművel. Különben semmi gond, berakod és kész. A kutya nem fogja kérdezni, hová lett 40mm az autó magasságából.
Majd kirándulásnál vigyázz, ne verd le az alját. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!