Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen erősségű hangszórót...

Milyen erősségű hangszórót tehetek az autóba?

Figyelt kérdés

1-es Octavia, a 2 első ajtóban lévő hangszórókat szeretném lecserélni valami erősebbre, amiben jobb a basszus, még a gyári van benne. (Peiying PY-AQ653C 120W 4OHM)

Mekkora teljesítmény az amit elbírna gond nélkül, mit kell figyelembe venni ilyenkor?

BLAUPUNKT GTx 542 DE

BLAUPUNKT GTx 663 DE

Ezeket néztem ki, a második valamivel erősebb, de annyira nemvagyok otthon a témában, aki ért hozzá, legyen szíves segítsen egy kicsit :)

2016. ápr. 2. 23:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Sokkal többet nem, erősítő nélkül semmiképp.
2016. ápr. 2. 23:30
 2/6 A kérdező kommentje:
és egy erősítő bekötése mennyire bonyolult?
2016. ápr. 2. 23:42
 3/6 dirtboy ***** válasza:
83%

A mostani kap kb 15Wattot,ba raksz egy kicx pro 6020at aztám nem mész vele semmire mert annak is ugyan úgy ugyan az a 15W fog menni.

Tehát rossz a kicsit a gondolat meneted.

Ha azt akarod hogy jobb mélyed legyen,dinamikusabb,hangosabb,tisztább hangzásod akkor kell erősítő,sőt a mélyhangokat hogy hallhatóan lesugározza még az ajtót belsőt is bitumenlappal be kell borítani.

Az erősítő bekötése nem bonyolúlt de van vele munka mert be kell kábelzni a kocsit.

2016. ápr. 3. 08:04
 4/6 anonim válasza:
Ahogy ellőttem is írták, nem (csak) azzal fogsz jó hangot kapni hogy lecseréled a hangszórót. Persze hangszóró és hangszóró közt is van különbség de azt leginkább akkor hallod meg, ha azokat kihajtod egy jó erősítóvel. Természetesen az autórádióban is van erősítő, és annak minősége nagyban befolyásolja a hangzást. Így ha veszel egy jobb autórádiót lehet jobb eredményt érsz el mint egy hangszóró csere-berével. A külső erősítő is megoldás de szerintem fölösleges ha csak kissebb hangszóróid vannak.
2016. ápr. 5. 19:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem akarok dübörgést, hogy szét essen alattam az autó, csak valamivel jobb, tisztább, szebb hangzást... Azért gondoltam hogy lecserélném a gyári hangszórókat valami újabbra, 18euróért megér egy próbát
2016. ápr. 10. 21:13
 6/6 dirtboy ***** válasza:

senki nem beszélt itt dübörgésről meg autó szétesésről.

sőt az erősebb szót is te kezdted el mondani a hangszóróra.

erősítő meg nem azért kell hogy szétessen a kocsi de én már le sza rom,már a pontozásból látom hogy nem nagyon vagy kíváncsi az építő jellegű kritikára,úgy hogy nem is koptatom a billentyűzetet. majd megtapasztalod magad miután beleraktál még egy kevés pénzt.

2016. ápr. 10. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!