Atírka kérdése:
Miért eszi az olajat?
Figyelt kérdés
Van egy suzuki swift sedan 1.3-as 8 szelepes autóm. Észre vettem hogy eszi az olajat. 2 nap alatt mentem vele 1000km-ert és kb fél litert megevett. Nem rég lett felújítva a motorja. Új gyűrű szimeringek stb.. A kompressziót kb 1 hónapja megmértük mindegyik hengerbe majdnem 14-bár van. Valaki tudna tippet adni hol mehet el az olaj? Ja nem csöpög sehol az olaj Ezeket már néztem. Most a szelepszár szimeringel van baj vagy a gyűrűvel?2016. ápr. 2. 08:52
1/3 anonim válasza:
Nézd meg füstöl-e kékesen. Ekkora mennyiségnél elég feltűnő ha bejut a hengerbe. Ha bejut akkor lehet szelepekre gyanakodni.
2/3 A kérdező kommentje:
Még azt is észre vettem hogy, első indításnál dadog meg rángat egy jó 5 percig. Megnéztem a gyertyákat igen csak kormosak. A kipufogón lehet látni a korom folyást.
2016. ápr. 3. 09:52
3/3 A kérdező kommentje:
Ma megmértem még egyszer a kompressziót. Mindegyik hengerbe csak 6 bar van:( Lehet ott lehet akkor a baj?
Ilyen hamar megadta volna magát a gyűrű?
2016. ápr. 3. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!