PmP kérdése:
Ausztriába át lehet menni 50ccm-es (segédmotor) motorral?
Figyelt kérdés
Ausztriába kell rendszám az 50-esekre és mivel M.o.-n nem kell2016. ápr. 1. 22:23
1/3 anonim válasza:
16 éves kortól mehetsz.
H matrica hátra és nem fognak cseszegetni.
A biztonság kedvéért egy motoros elsősegélycsomag illetve izzókészlet legyen, a motoron minden működjön meg rendes ruhában legyél.
Láthatósági mellény szintén legyen nálad.
2/3 anonim válasza:
Kb. 15 éve rendszeresen átjártam kismotorral. Gyakran csupán azért igazoltattak az ottani rendőrök mert látták hogy nincs rendszámom. Nem lett semmi jogi következménye, nem tudott mit kezdeni az esettel hogy Magyarországon nem kell rendszám a kismotorra. Volt úgy is hogy az utcán civil osztrák ember jajveszékelve újságolta nekem hogy álljak le gyorsan mert szerinte elvesztettem a rendszámom.
3/3 anonim válasza:
Ha minden papír és műszakilag is minden okés akkor átmehetsz, EU...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!